Általános Szerződési Feltételek

Bár gondosan ellenőrizzük a www.jetfish.hu oldalon lévő termékek árait, fenntartjuk magunknak a jogot minden nyilvánvaló tévedés, számítási, szerkesztési, és technikai hiba korrigálására, valamint olyan árváltoztatásra, amelyet jelentős jogszabály módosítás indokol. A www.jetfish.hu oldalon található termékeket a készlet erejéig tudjuk garantálni. Az oldal működtetésével kapcsolatos esetleges technikai problémákból adódó, tévesen megjelent árakért nem tudunk felelősséget vállalni. Fenntartjuk magunknak a jogot, minőségi vagy más problémákból adódóan egyes termékek forgalmazásának beszüntetésére.

Kizárólag abban az esetben rendeld meg a kívánt terméke(ke)t, amennyiben a csomag átvételekor ki tudod fizetni annak díját! Át nem vett, visszaküldött csomagok esetén a visszaszállítás díját a megrendelőre terheljük, újraküldését kizárólag a csomag ellenértékének előre történő átutalása esetén áll módunkban ismételten elindítani!

A Megrendelőlap Megrendelő általi elküldésével és annak a Szállító által történő visszaigazolásával a 17/1999.(II.5.) Korm. rendelet alapján távollévők közötti szerződés jön létre egyrészt Veres Tamás EV. (székhely: 2518 Leányvár, Bécsi út 16., Adószám: 66348827-1-31) a továbbiakban: Szállító,

Másrészt a Megrendelő, mint Vevő között az alábbi feltételek szerint:

1. A Szállító köteles az utánvéttel megrendelt és a Szállító által visszaigazolt, a Vevő által a Megrendelésen kiválasztott terméke(ke)t a Megrendelésen megjelölt szállítási címre, raktáron lévő termékek esetében 5 munkanapon belül, beszállítóink raktárán lévő termékeket 10 munkanapon belül eljuttatni. Amennyiben a megrendelés teljesítése bármilyen okból akadályba ütközik (pl: a termék beszerezési ideje hosszabb, vagy a termék nem beszerezhető), úgy a Szállító köteles haladéktalanul a Megrendelő által a Megrendelésen feltüntetett e-mail vagy telefon útján értesíteni Megrendelőt 3 munkanapon belül.

2. A Szállító köteles a Személyes átvétel útján megrendelt, a Megrendelő által a Megrendelésen kiválasztott terméke(ke)t a Megrendelő számára a Szállító Telephelyén amennyiben az raktáron van 5 munkanapon belül, beszállítóink raktárán lévő termékeket 10 munkanapon belül átadni Megrendelőnek. Amennyiben a megrendelés teljesítése bármilyen okból akadályba ütközik, úgy a Szállító köteles haladéktalanul a Megrendelő által a Megrendelésen feltüntetett e-mail vagy telefon útján értesíteni Megrendelőt.

3. Megrendelő köteles az általa feladott Megrendelésen megjelölt és a Szállító által a Megrendelő által megadott címre kiszállíttatott termékeket átvenni, és a Szállító által küldött visszaigazoláson feltüntetett, a Szállító által kiállított számlán szereplő vételárat, mely a termékek csomagolási és szállítási költségeit is tartalmazza készpénzben a kézbesítő részére kifizetni. Amennyiben Megrendelő a Megrendelésen a vételár teljesítésének módjaként banki átutalást jelölt meg, úgy Megrendelő köteles a vételárat a Szállító által a megrendelőlapon feltüntetett e-mail címre kiküldött proforma számla adatai alapján az azon feltüntetett fizetési határidőn belül a Szállító fent megjelölt bankszámlájára átutalni. Ez esetben Szállító a vételárnak a bankszámláján történő jóváírását követően 3 munkanapon belül köteles a terméke(ke)t a Megrendelő által megjelölt szállítási címre elküldeni.

4. Vevő a termék kézhezvételének napjától számított 8 munkanapon belül indokolás nélkül elállhat, ez esetben azonban köteles a Terméket a Szállítónak visszaszolgáltatni és viselni az elállási jog gyakorlása miatt a termék visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségeket. Szállító azonban követelheti a termék nem rendeltetésszerű használatából eredő teljes kárának megtérítését. Szállító köteles a fogyasztó által kifizetett vételárat haladéktalanul, de legkésőbb az elállást követő harminc napon belül visszatéríteni.
Bizonyos esetekben nem illeti meg az elállás joga a vásárlót:
Teljesen egyedi, kifejezetten a vásárló kérésére készített termék esetén. (pl.: ajándéktárgyak, a vásárló által biztosított fotókkal ellátva stb.)

5. Szállító a megkötött szerződést írásban kötöttnek minősíti, a szerződést teljesítés után online iktatja, így az esetleges jogviták esetén a beérkezett rendelés, ami írásbeli szerződésnek minősül visszakereshető a Szállító adatbázisából. Szállító a Megrendelő adatait a szerződés teljesítése és az esetleges kifogások intézése érdekében az ügyletekre vonatkozó adatokkal együtt tárolja, azokat alvállalkozóinak átadja, akik azonban nem jogosultak azokat a teljesítést követően tovább tárolni, illetve megőrizni vagy más harmadik személyek részére továbbadni.

6. Magatartási kódexet a weboldal üzemeltetője külön nem adott ki, illetve más magatartási kódex sem vonatkozik rá.

7. Az esetleges jogviták elbírálására Felek (hatáskörtől függően) a Pesti Központi Kerületi Bíróság, illetve a Fővárosi Bíróság illetékességét kötik ki.

8. Az itt nem szabályozott kérdésekre a Polgári Törvénykönyv, valamint a távollévők között kötött szerződésekről szóló 17/1999.(II.5.) Korm. számú rendelet szabályai az irányadóak.

Kedves Vásárlónk!

Üdvözlünk a Jet Fish online áruházban.
Kérünk, vásárlást megelőzően figyelmesen olvasd el az alábbi vásárlási tájékoztatót.

Az eladó neve: Veres Tamás E.V

Székhely: 2518 Leányvár, Bécsi út 16.

Nyilvántartási szám: 34192109

Adószám: 66348827-1-31

Bank: K&H Bank

Bankszámla tulajdonosa: Veres Tamás
Bankszámlaszám: 10401000-86767074 77781001

Telefonszám: 06-70-417-4432

E-mail: jetfishinfo@gmail.com

1. VÁSÁRLÁSI FELTÉTELEK:

1.1 A jetfish.hu online áruházban mindenki vásárolhat, aki regisztrációval rendelkezik és elfogadja a jelen üzletszabályzatban foglalt feltételeket. A vásárlást megelőzően a pontos adatok megadásával ki kell tölteni a regisztrációs űrlapot.

1.2 A hibásan, vagy hiányosan kitöltött regisztrációs lapot érvénytelennek tekintjük. A jetfish.hu online áruház semmilyen formában nem vállal felelősséget a hibás adatokból eredő téves teljesítésért.

1.3 A bemutatott termékek részletes leírását az adott árucikk információs oldala tartalmazza. A vételár mindig a kiválasztott termék mellett feltüntetett ár, amely tartalmazza az ÁFÁ-t, viszont nem tartalmazza a szállítás költségét.

1.4 Akciós áru esetében az akció a megadott határidőig vagy a készlet erejéig tart. Amennyiben az akciósan megrendelt termék elfogyott vagy időszakos készlethiány merül fel, erről a megadott e-mail címre az eladó értesítést küld.

2. ON-LINE VÁSÁRLÁS

2.1 Válaszd ki a megvásárolni kívánt terméket, majd a termék bruttó ára alatt található mezőben állítsd be a pontos darabszámot és nyomd meg a "KOSÁRBA" ikont. Amennyiben más terméket is szeretnél vásárolni, ismételd meg az előbb leírtakat. Amennyiben úgy gondolod, hogy befejezed a vásárlást, kérjük kattints a honlapon jobb oldalt felül elhelyezkedő "KOSÁR" ikonra vagy szövegre.

2.2 (1. Kosár) A megjelenő oldalon alkalmad nyílik javítani az adatbeviteli hibákat, kiüríteni a kosarat, a nem kívánatos tételeket a mínusz jellel kitörölni, továbbfolytatni a vásárlást, valamint befejezni a vásárlást. Ha van kuponkódod, írd be a megfelelő mezőbe és kattints az "Ellenőrzés" gombra!
A vásárlás befejezése „2. Személyes adatok»" gombra kattintással folytatható!

2.3 (2. Személyes adatok) Itt megtekintheted a személyes adataidat amit regisztrációkor megadtál! Ha szükséges (regisztráció óta megváltozott valamely adatod) az "Adatok módosítása" gombra kattintva javíthatod!

2.4 (3. Szállítási adatok) Itt kiválaszthatod a Neked legmegfelelőbb szállítási és fizetési módot. Ezek után a választott szállítási módtól függően megadhatod a szállítási adatokat, továbbá lehetőséged van a megrendelő adataitól eltérő számlázási címet is megadni. Az Egyéb megjegyzések rovatban más fontos információkat is megadhatsz, mint például: mikor tartózkodsz otthon a csomag átvétel miatt, vagy bizonyos termékből fiús vagy lányos színt szeretnél.

2.5. (4. Adatellenőrzés) Ezen az oldalon az előző lépésekben megadott adatokat ellenőrizheted le! Amennyiben minden adatot leellenőriztél, küldd el a megrendelésedet az oldalon található "Megrendelés" gombra kattintva. Ezután megjelenik egy újabb oldal, ahol visszajelzést kapsz arról, hogy sikeresen elküldted a megrendelést.

2.6 A sikeres rendelés elküldése után maximum 24 órán belül egy automata visszaigazolást fogsz kapni a vásárlás során megadott e-mail címre. A visszaigazolás tartalmazni fogja a megrendelt tételeket és a bruttó fizetendő összegeket, és a kiszállítási díjat.  Néhány munkanapon belül munkatársunk is küld információt, amelyben már a termék rendelkezésre állásáról, a kiszállítás napjáról is kapsz információt! (Kérjük figyeld a SPAM mappát is! Néhány levelező levélszemétnek jelölheti a visszaigazoló leveleinket!)

3. RENDELÉS, KISZÁLLÍTÁS

3.1 A jetfish.hu online áruházban a rendelés kizárólag elektronikus úton lehetséges! Telefonon, faxon, levélben leadott rendeléseket nem áll módunkban elfogadni.

3.2 A beérkezett rendelésről az eladó visszaigazolást küld, amely tartalmazza a megrendelt termék vagy termékek pontos specifikációját és az árát, a megrendelő adatait, a számlázási és a szállítási címet. Amennyiben a visszaigazolás hibás adatot tartalmaz, azt a megrendelőnek 24 órán belül jeleznie kell e-mailben, telefonon vgy személyesen, hogy a kiszállítást megelőzően legyen mód a korrekcióra.

3.3 Amennyiben a megrendelt áru nincs raktáron, az eladó értesítést küld a termék várható szállítási időpontjáról.

3.4 Kiszállítás futárszolgálattal opció esetén:  A megrendelt termékek kiszállítását országosan a DPD Futárpostai Csomagküldő Szolgálat végzi. A kézbesítés a csomag átvételétől 1-4 munkanapon belül várható. A futár 8-18 óra között keresi fel a címzettet, ezért olyan szállítási cím megadása szükséges, ahol munkanapokon a jelzett időpontban az átvételre jogosult személy tartózkodik.

3.5 Kiszállítás futárszolgálattal opció esetén: Az átvevő köteles az átvételkor a küldeményt a fuvarozó jelenlétében megvizsgálni és a külső csomagoláson észlelt sérülés esetén felbontani. Az esetleges károkról a fuvarozóval közösen jegyzőkönyvet kell felvenni, továbbá a sérülést és a kárt a DPD Hungária Kft.-nek haladéktalanul bejelenteni. Az átvevő köteles minden ésszerű intézkedést megtenni a kár enyhítése érdekében.

3.6 Kiszállítás futárszolgálattal opció esetén: Amennyiben kiszállítás során a csomag átvétele sikertelen, a szállító értesítést hagy, majd legfeljebb kettő alkalommal ismét kísérletet tesz a csomag kiszállítására.

3.7 Kiszállítás futárszolgálattal opció esetén: A megrendelt és átvett áru vételárának és szállítási költségének kiegyenlítése utánvéttel történik. Az utánvét összegét a szállító képviselőjének az áru átvételekor készpénzben kell átadni.

3.8 Az esetleges szállítási késedelem vagy a megrendelés teljes meghiúsulása esetén a jetfish.hu-val szemben kártérítési igény nem érvényesíthető.

3.9 A DPD Hungária Kft. ügyfélszolgálata:

Telefon: +36 1 501 6200

E-mail: dpd@dpd.hu

4. GARANCIA, SZAVATOSSÁG:

4.1 Az eladó kizárólag új, garanciális termékeket értékesít, melyek első osztályúak és rendelkeznek a kereskedelemi forgalomba hozatalhoz szükséges engedélyekkel.

4.2 Az eladó az általa eladott 10.000,- Ft.-nál nagyobb értékű termékekre általánosan, az átvételtől számított 12 hónap garanciát vállal. Az ettől eltérő szavatossági idő vagy jótállás és annak időtartama az adott termék garanciajegyén van feltüntetve.

4.3 Jogos minőségi kifogás esetén az eladó biztosítja a termék javítását, illetve cseréjét, de csak abban az esetben, ha vevő számlával és érvényes garanciajeggyel igazolja, hogy a hibás terméket eladó értékesítette. Amennyiben a termékhez nem tartozik garanciajegy, akkor a vásárlás igazolására eladó számláját kell bemutatni.

4.4 A szavatosságra, jótállásra vonatkozó hatályos jogszabályok:
151/2003. (IX. 22.) Korm. rendelet az egyes tartós fogyasztási cikkekre vonatkozó kötelező jótállásról
49/2003. (VII. 30.) GKM rendelet a fogyasztói szerződés keretében érvényesített szavatossági és jótállási igények intézéséről
5. Észrevételek - reklamáció

5.1 Amennyiben az átvett árucikk bizonyíthatóan gyártási hibás vagy az a szállítás során sérült, természetesen díjmentesen kicseréljük. Amennyiben erre valamely okból nincs lehetőség, a kifizetett vételárat visszafizetjük. Az árucikk cseréje csak az eredeti csomagolás és a mellékelt okmányok megléte esetén lehetséges. A szállítás során sérült termékek esetében kérjük, mellékelje a szállító (DPD) jegyzőkönyvét, amelyben a kézbesítő elismeri, hogy a csomagot sérülten adta át. Jegyzőkönyv hiányában a reklamációt nem tudjuk elfogadni.

5.2 Rendeltetésszerű használat mellett, 8 napon túl jelentkező gyári hiba esetén a hibás terméket javításra vesszük vissza. Ha a termék 14 napon belül nem javítható, a terméket kicseréljük. A javított vagy cseretermék szállítási díja minden esetben a jetfish.hu-t, a hibás termék visszajuttatásának költsége azonban a Megrendelőt terheli.

5.3 Amennyiben speciális kérésed vagy problémád lenne, kérjük fordulj bizalommal ügyfélszolgálatunkhoz a 06-70-417-4432 telefonszámon, vagy a jetfishinfo@gmail.com e-mail címen.

6. ADATVÉDELEM

A személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény: LETÖLTÉS

Az elektronikus hírközlésről szóló 2003. évi C. törvény: LETÖLTÉS

Információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. CXII. törvény: LETÖLTÉS

Az elvek kialakításakor figyelembe vettük az 1998. évi VI. törvény, az egyének védelméről a személyes adatok gépi feldolgozása során rendelkezéseit.

6.1 Az adatszolgáltatás önkéntes és a regisztráció bármikor visszavonható. A regisztráló személy hozzájárul ahhoz, hogy a jetfish.hu hírlevelet, akciós ajánlatot küldjön számára, valamint értesítse új termékek megjelenéséről.

6.2 A jetfish.hu, mint adatkezelő, a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII törvény előírásait maradéktalanul betartva tartja nyilván és kezeli a regisztrálók adatait. A regisztráció során adatgyűjtésre kerül sor, mely során a név, cím, telefonszám kerül felhasználásra a kiszállítás során. A regisztráltak adatait minimum 10 évig tárolja rendszerében, de természetesen a regisztráltak bármikor kérhetik adataik törlését az adatbázisból ezen időszak alatt. Írásban (a jetfishinfo@gmail.com e-mail címen), telefonon illetve személyesen is.

6.3 A jetfish.hu a regisztráció során tudomására jutó személyes adatokat semmilyen körülmények között nem teszi - az érintett kifejezett jóváhagyó hozzájárulása nélkül – más számára hozzáférhetővé.

6.4 A regisztráció bármikor visszavonható, minden az Adatkezelő által küldött hírlevél aján lehetőség van egy leiratkozó linkre kattintani, ami automatikusan biztosítja a leiratkozási lehetőséget a regisztráló személy számára. Lehetőség van hírlevéltől függetlenül kérni az adatok törlését az adatbázisból, ebben az esetben a jetfish.hu a regisztrált személy kérésére (írásban, telefonon vagy személyesen), személyes adatait haladéktalanul törli a nyilvántartásából.

6.5 A leiratkozás/törlés után a regisztráló személyes adatai többet nem kerülnek semmilyen formában felhasználásra, de bizonyos ideig az Adatkezelő megőrzi online formában őket az esetleges jogi vagy egyéb, esetleges Távszerződésből adódó problémák kezelésére.

6.6 A személyes adatok kezelésére vonatkozó hatályos jogszabály:
1992. évi LXIII. törvény a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról.

6.7 Adatvédelmi nyilvántartási szám:
A jetfish.hu online áruházban regisztrált felhasználók adatainak kezelése: 04165-0001,
a jetfish.hu oldalon regisztrált felhasználók adatainak kezelése: 04165-0002

7. A VÁSÁRLÁSTÓL VALÓ ELÁLLÁS JOGA

Elállási jog ismertetése a 17/1999. (II. 5.) Korm. Rendelet alapjánLETÖLTÉS

7.1 A vevő jogosult a megrendelést követő 24 órában, de legkésőbb a kiszállítás megkezdéséig a vásárlástól elállni. Ezt az igényét a vevő köteles személyesen, telefonon vagy e-mail-ben jelezni. (jetfishinfo@gmail.com e-mail címen) Ebben az esetben a vevőt kizárólag a visszszállítás költsége nem terheli.

7.2 A vevő az áru kézhezvételét követő 14 munkanapon belül indoklás nélkül elállhat a vásárlástól. Elállásra vonatkozó szándékát a vevő köteles személyesen, írásban (a jetfishinfo@gmail.com e-mail címre) vagy telefonon bejelenteni 14 munkanapon belül. Az elállási határidő a termék átvételekor, illetve szolgáltatásnál a szerződéskötéskor kezdődik.

7.3 Vásárlástól való elállás esetén a jetfish.hu köteles a vevő által kifizetett összeget haladéktalanul, de legkésőbb az elállást és az áru visszaszolgáltatását követő harminc napon belül visszatéríteni.

7.4 *A visszatérítés vonatkozik a kiszállítási költségekre, kivéve a termékek visszajuttatásának költségeit. Amennyiben a termék használt, a jetfish.hu követelheti a termék nem rendeltetésszerű használatából eredő teljes kárának megtérítését.
Bizonyos esetekben nem illeti meg az elállás joga a vásárlót:
Teljesen egyedi, kifejezetten a vásárló kérésére készített termék esetén. (pl.: ajándéktárgyak, a vásárló által biztosított fotókkal ellátva stb..)

8. A FELELŐSSÉG KORLÁTOZÁSA:

8.1 A jetfish.hu online áruházban való vásárlás feltételezi a vásárló részéről az Internet lehetőségeinek és korlátjainak ismeretét és elfogadását, különös tekintettel a technikai teljesítményekre és a felmerülő hibákra.

8.2 A jetfish.hu online áruház semmilyen módon nem felelős az alábbiakért, bármilyen módon is következtek be:

Az Interneten küldött, vagy fogadott bármilyen adat.
Bármilyen működési hiba a hálózaton, ami akadályozza a jetfish.hu online áruház normális működését és a vásárlást.
A kommunikációs eszközök vagy a vonal meghibásodása.
Bármilyen elektronikus levél vagy adat elvesztése.
Bármely szoftver nem megfelelő működése.

Bármilyen programhiba, abnormális esemény vagy technikai hiba következményei.

8.3 A jetfish.hu online áruház nem vonható felelősségre semmilyen kárért, ami az áruházhoz való csatlakozás miatt következett be. Egyedül a vásárló felelős az áruházhoz való csatlakozásért és a weblapon történő vásárlásáért.

8.4 A vevő felelőssége felmérni azt, hogy hogyan védheti meg a számítógépén tárolt adatait a behatolóktól.

8.5 A jetfish.hu áruház bármikor értesítés nélkül megváltoztathatja a vásárlás feltételeit, kötöttségek nélkül módosíthat bármilyen árat vagy határidőt. A változás a weblapon történő megjelenés időpontjától lép életbe.

8.6 A jetfish.hu online áruház szabadon érvénytelennek nyilváníthatja a rendelését és törölheti a regisztrációját annak, aki bármilyen formában megsérti a szabályokat. A vevő nem jogosult fellebbezni a döntés ellen.

9. EGYÉB RENDELKEZÉSEK:

9.1 A www.jetfish.hu weboldalon található képek és szövegek Veres Tamás EV. szellemi tulajdonát képezik. Azok részben vagy egészben történő nyilvános felhasználása kizárólag Verses Tamás EV írásos felhatalmazásával lehetséges. Az illetéktelen felhasználás jogi következményeket von maga után!

9.2 Az online értékesítésekre vonatkozó hatályos jogszabály:

17/1999. (II. 5.) Korm. rendelet a távollevők között kötött szerződésekről

Ügyfélszolgálat:
Tel.: 06-70-417-4432
(Hétköznapokon: 10-18 óráig)
E-mail: jetfishinfo@gmail.com

Internet áruház (webshop):
Tel.: 06-70-417-4432
(Csak a webáruházas megrendelésekkel kapcsolatban!)
(Hétköznapokon: 10-18 óráig)
E-mail: jetfishinfo@gmail.com